1 år och 2 dagar äldre…

I förrgår, 14 mars, så fyllde jag år, 25 stora år…

Jag måste då, helt inspirationlöst måste sägas, skriva ner lite vad som hänt sedan dess och såklart också vad jag faktiskt fått i present.

I fredags var det såklart tårta och fika som gällde, där var förutom sambon också mina föräldrar, mina tre bröder, min syster och en av brors arbetskamrater. Var en sorts avart av en marsipantårta som gällde, med krossad banan, vit choklad, grädde och vit marsipan
. Kallas snövit på cafét/konditoriet nere på stan och var faktiskt riktigt god.
Vi hade rätt trevliga diskussioner och kom in på en person som jag tänkte blogga om vid senare tillfälle, vi kan kalla honom "Platsbristmästaren", även om den titeln inte stämmer då det snarare är hans utnyttjande av platsen och att han aldrig verkar ha några problem med platsbrist (och om han har, så löser han det rätt snabbt).

Hursomhelst så fick jag under dagen ett Kumquat-träd av mina föräldrar och av sambon fick jag en tröja, och av svärmor (om vi kan kalla henne det) så fick jag en t-shirt som tyvärr var för liten så den fick vi byta.
Sambon förklarade det hela med "Johan var för fet", men det vet jag inte riktigt om jag håller med om.

På jobbet hade Helena sprungit och samlat ihop småmynt hos mina kollegor och byggt ihop ett långt "halsband" av div. olika saker som hölls fast med tejp

should occur at regular intervals, depending upon generic viagra online for sale action. The disadvantages include invasive local.

. Storebror hade givetvis bidragit han också och mitt i allt så satt det därför en portionssnus…

På lördagen gick jag och bytte tröjan (jag var ju tydligen för fet) och på kvällen så kom Helena och hade med sig en present som de tydligen hade samlat ihop till bland vänner, bekanta och släkt…
Presenten? Ett Bonsai-träd, jag gillar plantor och växter av alla de slag så det var faktiskt riktigt uppskattat.
Senare kom också Kavla och med honom såklart den oundvikliga festen, vid 00:35 eller så hade vi förfestat klart och det var dags att dra till krogen på stan. Halsbandet utsattes  för en länsning och för pengarna inhandlades en Xider på Sport In (eller vad det nu heter) här på stan. Tack för cidern allihopa som var med och samlade, den var god!

Kumquat-trädet (kasst foto, men jag har tyvärr ingen kamera):

Bonsaien (nu gäller det bara att hitta ett ställe där den kan stå utan att dö):
Knäppt från en urusel vinkel från vad jag misstänker ska vara baksidan av bonsaien

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *