Den senaste tidens frånvaro

I de senaste månaderna har det inte rymts mycket tid för mig att sätta mig ner och skriva ner något här på bloggen. Jag har varken haft tid, ork eller speciellt stor lust att skriva något här. Men ibland hoppar inspirationen in litegrann
. Jag vill inte gärna skriva saker om vad jag gör på dagarna eller dumma inlägg om vad jag åt till middag, jag vill beröra.

Så, jag tänkte idag skriva ihop lite om mina tankar om bilägande.

Min sambo köpte en bil den 6 januari i år (2010) och jag var extremt negativ till hennes bilval . Hennes val föll nämligen på en Peugeot och jag har alltid, helt utan grund, varit extremt negativt inställd till franska bilar. Hursomhelst så följde denna lilla sak med oss hem och precis som med den vita, döva, katten vi införskaffade 2004 så växte den på mig de första veckorna. Efter c:a 3 veckor när den initiala tveksamheten släppt så hände något jag visste skulle hända förr eller senare. Tekniktoken i mig tog tag i mig och slängde in mig på eBay. Inte allt för långt bak i bakhuvudet hörde jag en liten skrikande röst som skrek om och om igen: ”Biltillbehör!!!”.

Ebay som alltid varit min jaktmark över tekniska småprylar öppnade nu upp en ny värld även inom bilägandet

• Ejaculation cheap viagra always or.

. Där fanns det ventilhattar i metall med peugeotlogotype på, det fanns nyckelkedjor bestående av siffrorna ”206”, där fanns kabeladaptrar, extraljusrelän och glödlampor. Kort sagt fanns allt man kan tänka sig på denna sida… Men dög detta för mig och min pryltokighet? Nejdå, jag har beställt nya högtalare från en annan sida, varit in i butiker och köpt luftfilter, oljefilter, motorolja, bromsvätska, ännu fler glödlampor, kablar, kabelskor, en liten verktygslåda och säkert fler saker jag har glömt…

Mitt i allt detta försöker min kära sambo Netten stoppa mig och frågar gång på gång varför jag beställer all skit. Jag, som en extrem pryltok tycker att det hela är uppenbart, så mitt stående svar blir: ”Du har gett mig världens största pryl att leka med, förbättra och trycka in teknik i”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *