Fiska fiskar.

De senaste åren har jag fått lite av varje på posten via olika saker jag beställt
. Detta inkluderar t.ex

. plantor av diverse slag bl.a. plantor (allt ifrån sticklingar till fullstora krukväxter), tatueringsmaskiner och tatueringstillbehör (fråga mig inte), paket med tabletter från Apotekets webshop, tandborstar, snus och kaffe. Helt enkelt lite av allt möjligt . Därför frågade jag härromveckan om någon kunde få för sig att skicka en akvariefisk till mig. Som ett litet socialt experiment

phimosis, hypoaesthesiabeneficial effects. More importantly, the long-term risks of How long does cialis last?.

. Tyvärr löpte inte detta projekt speciellt väl ut då jag fortfarande inte fått någon fisk i posten. Detta är ju lite förvånande, av alla galna människor ute i världen så borde ju faktiskt någon av dem läsa min blogg. Någon av er borde vara galen nog att helt enkelt skicka en akvariefisk i levande tillstånd till mig. Men nej, tydligen finns det ingen som varken har tid eller lust att försöka engagera sig i något sådant.
Jag har därför både utlyst en tävling där vinnaren vann 100kr och skickat mail till div. akvariebutiker, alla vägrar skicka en fisk till mig. Därför har jag nu gett upp hoppet om att någonsin få en fisk på posten, min katt blir utan lekkamrat och mitt golv i hallen blir antagligen en liten bit torrare än vad den skulle vara om ett paket med en fisk helt plötsligt damp ner i postinkastet.

I USA verkar det dock vara helt normalt att skicka akvariefiskar via div. budfirmor, varför är det inte så i Sverige?
T.ex. säljer www.californiacichlids.com fiskar via post i Kalifornien och fler sidor finns, även på eBay verkar det vara relativt "big business" att sälja akvariefisk via internet/post.

Nej ni, nu får ni skärpa er…En guppy vill jag ha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *