Då får man helt enkelt ta ett annat mail…

Till: OLW Konsumentkontakt

"Hej!
Jag var härromdagen till ICA Kvantum här i orten bredvid och köpte mig en stor (300g) påse med Sour Cream & Onion chips från OLW. Dessa chips var tydligen friterade i solrosolja. Detta tyckte jag var lite konstigt då solrosfrön ges till fåglar om vintern, men jag köpte dom ändå.  Jag kom hem med påsen, blandade till min favoritdip (från Estrella, tyvärr) och väntade på att dippen skulle göra sig färdig i kylen. Chipspåsen lämnade jag på vardagsrumsbordet för att vara beredd för mina delikata snacks.

Jag gick under denna tid iväg och duschade (mitt andra misstag) och stod där i godan ro och sjöng för mig själv i duschen (trots allt är det över ett år sedan jag åt chips senast, så man får förstå att detta var en riktig högtid för mig).
Jag passade på att ta ur mina linser då det var dags att byta dom mot nytt par dygnet-runt-linser. Detta var mitt tredje misstag

are primarily local and include pain, priapism andsubnormal or borderline normal levels of testosterone How long does cialis last?.

. Jag började då så smått bli klar i duschen, så jag tar mitt badlakan, virar det runt kroppen som en riktig man och går ut ur duschen
. Väl ute i hallen känner jag hur det drar något djävulskt kallt ifrån balkongen, så jag skyndar mig fram mot dörren för att stänga den. Detta var mitt fjärde, och sista, misstag.

Mitt i ett av mina hastiga steg virade mitt badlakan upp sig, la sig bekvämt slingrat ner för benet och ner framför mina fötter. Resten av momenten är tyvärr lite dimmiga, jag minns en hastig vurpa rakt mot vardagsrumsbordet, en hastig ljusglimt, ett krasande ljud och en intensiv smärta i armbågen.
När jag efter ett par sekunder får ihop vad som har hänt så känner jag att jag har enormt ont i armen (antagligt slagit den mot bordskanten) och att min kära chipspåse ser ut som att den överlevt ett kärnvapenkrig. Där är jag, naken i mitt vardagsrum med en sönderslagen arm och en trasig chipspåse, kvällen var förstörd! Jag lagade dock snabbt till någon sorts massa av dippsåsen och de krossade chipsen, relativt gott, men inte alls som hela chips!

Varför berättar jag då detta för er? Ja, jag tänkte bara sprida en lite tragikomisk historia om era fabulösa chips.
Även fast jag är lite ledsen över att min chipspåse gick till spillo på detta vis :(

Mvh
Gunnar Ahlberg"

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *