Mer än menlös

Det finns människor i världen som är så ytterst menlösa att man undrar hur dom ens får mat till munnen när dom äter.
Jag ogillar människor som är allt för intetsägande, jag ogillar ännu mer personer som inte säger vad dom tycker eller står för.
Utöver dessa så ogillar jag människor som tror att hela deras värld är så otroligt viktig att ingen ska kunna undgå vad som händer i livet
. Såklart blir dessa människor förnärmade när man påtalar detta och skriker oftast ut något i stil med "det är ingen som tvingar dig att lyssna/läsa!" eller likvärdiga saker . Detta kan ju te sig underligt att jag bryr mig vad andra skriver, eller inte bryr mig i vad de vill skriva, eller hur man nu vill se det. Jag anser dock att detta har en ganska simpel förklaring; jag tycker helt enkelt att människor ska tänka vad i helvete dom lägger på internet eller i luften om vi pratar verbal kommunikation.
Något som ter sig ytterst normalt för denna typ av människor är att dom varken kan stava riktigt, överanvänder utropstecken och helt enkelt bara är kassa på att kommunicera sin sak

patients with vascular insufficiency may be candidates cialis generic may achieve the goal of increasing arterial inflow and.

. Kanske tecken på att smartheten inte är på topp?


I helgen ska jag till mamma och pappa!!!
Jag ska hälsa på dom och fråga pappa om han vill hjälpa mig måla badrummet!!!

Tänk vad roligt att få ett nymålat badrum, det är ju rosa och fult nu!!!! TÄNK, Jag såg en så snygg bil idag så jag måste nogg spara till en BIL!!!! Jag har inget körkort men jag tänker nog ta det i Sommar!!!

Fantastiskt roligt! Dessutom fick inte min sambo ett jobb hon sökte och det SUGER!!! Jag förstår inte vad
dom tänker på när dom gör sånt!!!

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH

 VAD JAG BLIR IRRITERAD PÅ sådanna där idiootter som inte ger folk som förtjänar det JOBB!

Hejdå världen, ta hand OM ER! Det behöver ni som världen ser ut idag!!!!!


Förstår ni vad jag menar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *