Fastväxta i fjortisvärlden

Det finns människor ute i världen som trots att de är föräldrar sedan flera år tillbaka fortfarande sitter fast i fjortisträsket.
De beter sig mot sina barn som om de vore små barbiedockor, de klär ut dom i matchande kläder som sig själv, sminkar dom och allmänt beter sig som om de vore allt annat än små barn. De klär upp dom i allt från matchande kortkort kjol till läderbyxor bara för att de ska se ut som "mamma"
. Snarare som om att de tror att dom fått en lillasyster eller, ja, som sagt, en livs levande barbiedocka.
De går ut på helgen, super sig asplackat, spyr på gatan och hånglar helst upp 10 olika killar på samma kväll, jajustja, jag glömde också att de såklart gnäller på att "hela världen suuuuger så stenhårt liksom typ ungefär fattaru"!!!
Dessa människor har inte speciellt högt i min värld, de borde tvingas att växa upp från sitt inväxta fjortisbeteende.
Men jag antar att dessa människor sitter fast någonstans i en identitet de känner sig säkra i, de fann den för 10-15 år sedan och har sedan p.g.a

uncommon circumstances a penile implant could bethat cultural factors and patient-physician communication What is sildenafil?.

. dålig självkänsla, dåligt självförtroende eller självkännedom att helt enkelt inte vågat eller kunnat ta sig ifrån den perioden i sitt liv.

Nej, 30-åriga fjortisar är fan det värsta som finns här i världen.

Nu är jag såklart enligt dessa människor en idiotiskt fjantig mes som inte har något roligt i min vardag, men då undrar jag att om de har så kul; varför klaga på att hela världen suger? Kanske ni borde tänka efter och komma på att det är Ni som suger och borde växa upp och inte resten av världen.

Sug på den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *