Bli sedd som en dåre.


Jag hade en diskussion igår med en god vän angående denna blogg

• General Appearancemodifiable risk factors, and this step alone may be of some What is sildenafil?.

.
Jag uttryckte min rädsla för att en blogg av mig bara ytterligare skulle befästa folks teorier om att jag är totalt jävla galen. Den goda vännen såg det däremot mer som en chans att bevisa för folk att jag kanske var mer normal än de tror.

Jag vågar inte tro eller hoppas att jag kan få er att tro vare sig att jag är normal eller galen. Något jag däremot kan lova med 100% säkerhet är att jag aldrig skulle förställa mig på en blogg . Jag är den jag är, ocensurerad, ärlig och öppen.
Jag tänker inte skriva om mitt liv på bloggen, jag tänker inte berätta massa personliga hemligheter eller vardagliga bekymmer. Jag kommer utnyttja detta utrymme till att skriva vad jag anser, tänker och tycker om saker och ting i vår värld. Jag tänker kritisera folk, ologiskt beteende, skumma traditioner och annat dravel jag kan komma att tänka på.

Först ut är som ni har sett julen och de väldigt många ologiska saker människor gör under denna tid, och tro mig, tittar man närmare så är det väldigt mycket som inte riktigt går ihop.
Eller vad sägs om det jag redan tagit upp: att folk stressar konstant i 2 veckor för att till julafton få ihop något de titulerar som "mysstämning". Mitt råd är att ta vara på varje dag istället, ni behöver inte julpynta, köpa julklappar, tänka på arrangemang över hur ni ska fira julafton eller för den delen ens tänka alls. Julafton kommer, det är lika säkert som att världen fortfarande finns där imorgon när du vaknar, eller att tiden kommer gå framåt hur ni än försöker stoppa den.

Njut gärna senare, men sluta aldrig att njuta NU.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *