Slappna av, sluta stressa.

Denna tid framemot jul fyller många cyniska människor med förhoppningar om trevliga tider och något de ofta refererar till som julmys. Själv ser jag inget annat än stress, kommersialisering och allmänt jobbigt pinsamma stunder. Vem orkar le, vara glad och se ut som om någon forcerat in en piasavakvast i ens ändlykta bara för att det någon gång för ett par tusen år sen råkade födas en unge som senare i livet blev sociopat och utgav sig för att vara guds son? Vad han nu skulle vilja vinna med det.

Synden straffar sig själv sägs det och i herr sociopats fall blev det bevisat med all önskvärd tydlighet någon gång runt judarnas påskhögtid, mannen blev först piskad för att sedan, iprydd en huvudbonad av törner, gå bärandes på ett riktigt tungt kors genom staden. För att sedan hängandes på korset bli stucken av spjut och han hann säkert också få ett par, relativt bofasta, kråkor på armarna under de dagar det dröjde för honom att dö.

Jag undrar om herr Kristus där under tiden han hängde där kom att inse att det är dumt att gå ut i samhället och säga att man är guds son . Jag undrar samtidigt om han skulle byta den situationen mot att istället få leva nu, c:a 2000 år senare. Idag har vi nämligen en betydligt mildare attityd mot dessa människor, vi tvingar på dom en tvångsjacka och puttar in dom i ett vadderat litet rum, som med lite tur eventuellt har ett litet bepansrat fönster så man kan kika ut på cellgrannen på motsatt sida av den kliniskt rena korridoren.

Tillbaka till julens bekymmer;
Jag köper själv inte många julklappar, en mp3-spelare till tjejen för att visa att jag bryr mig och lite saker till mig själv för att bevisa för mig själv att jag betyder något för mig själv (vad är fel i att resa sig själv upp i skyarna då inga andra gör det?). Jag stressar inte på stan i jakt efter den där lilla speciella gåvan som tydligen Alla vill ge sina kära, ibland kan det vara en tamagotchi, för nått år sen var det en furbee och tydligen är GPS:en dagens mode. Vad man ger sina barn idag vet jag tyvärr inte då jag varken är ett barn själv eller har några egna att ge presenter till

disease but with no• Post successful viagra pill.

. Men tydligen ska dagens barn vara mer våldsbenägna så det kanske går bra med en slaktarkniv?

Nej, skippa julbekymren i år så får du betydligt mer "julmys" än om du stressar runt och nästan ger dig själv en hjärtattack i farten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *